Vraag gratis een offerte op maat aan

Stel hier uw droombed met advies samen. Klik hier

Word slaapadviseur

Help anderen en versterk ons team van slaapadviseurs

Door het enorme succes van Slaappunt in Nederland en België zoeken we voortdurend naar versterking voor ons team van inmiddels meer dan vijfentwintig slaapadviseurs. Zoekt u een deeltijdse of voltijdse uitdaging? Contacteer ons vandaag nog. Na een intern opleidings- en coachingstraject bent u onze nieuwe specialist in gezond slapen.

Gezocht: Verkopers m/v

Bedrijfsprofiel:

Slaappunt is een bedrijf dat zich richt op “gezond slapen”. In onze eigen fabriek produceren we natuurproducten voor levering in Nederland en België. Met onze producten worden verrassende resultaten behaald op het gebied van goede nachtrust. Omdat we onze klanten rechtstreeks vanuit de fabriek bedienen, zijn we altijd scherp geprijsd.

We willen onze klanten graag op een eerlijke en correcte manier bedienen. Daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde verkopers in Nederland en België, die zich in onderstaand profiel herkennen. Indien u niet alle vaardigheden beheerst, maar wel de motivatie heeft om deze eigen te maken, dan krijgt u van ons de juiste ondersteuning!

Profielomschrijving:

Wat bieden wij:

Als uw/jouw interesse is gewekt naar aanleiding van deze vacature, stuur dan uw CV met uw motivatie naar: tom@slaappunt.com
Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, neem dan gerust contact op met Tom Hillen, telefoon 0032 3 420 08 00.

Een informatieavond van Slaappunt bij u thuis?

  • U zorgt voor 4 nieuwe gasten.
  • U ontvangt een waardebon van minimaal €200 die kan oplopen tot €370.
  • Uzelf en uw gasten hebben géén enkele koopverplichting.

Een gezellige informatieavond over gezond en heerlijk slapen.
Géén koopavond of –party. Lees hier meer over deze avond.

Boek een informatieavond

Een greep uit onze collectie

Bekijk al onze producten
Slaappunt