Vraag gratis een offerte op maat aan

Stel hier uw droombed met advies samen. Klik hier
Gun uw kinderen (ook) een gezonde nachtrust!

Kleurplaatactie: Uw schaapjes in het droge

Onze kinderen verdienen het beste. We sturen ze naar de beste school, koken het beste eten voor ze en geven ze het lekkerste fruit. Een derde van hun leven brengen ze echter door in bed. Gunt u ze ook al een gezonde nachtrust?

Goed slapen bevordert de groei en ontwikkeling van kinderen. Laat uw kinderen ook opgroeien onder de beste omstandigheden! Met het kasjmieren wolpakket van Slaappunt slapen uw schaapjes gegarandeerd in een droog bed. En dat is ideaal voor de ontwikkeling van spieren, gewrichten en luchtwegen!

Zeg ja tegen gezond slapen. Zeg ja tegen de actie “Uw schaapjes in het droge” en stop uw kinderen tussen de wol! Doe nu mee met de actie en maak kans op een gratis kasjmier juniorpakket t.w.v. € 765,-.

Hoe werkt het?
Geef voor 31-12-2017 een gezellige informatieavond van Slaappunt bij u thuis! Alle thuiswonende kinderen binnen het gezin ontvangen een kleurplaat van de slaapadviseur. Lever de kleurplaten binnen twee weken na de informatieavond weer in. Per maand maakt uw kind kans op één gratis volledig kasjmier juniorpakket ter waarde van € 765,-. De winnaar wordt steeds op de derde maandag van de maand na uw informatieavond via de website bekend gemaakt. Lees voor uitgebreidere informatie de veel gestelde vragen hieronder of mail naar actie@slaappunt.nl.

 


Veel gestelde vragen

Hoe kom ik aan een kleurplaat?
De actie is alleen geldig voor gezinnen die ook een informatieavond houden. Je ontvangt de kleurplaat van de slaapadviseur. Extra exemplaren – voor jou en je broertjes en zusjes - kun je hier downloaden en printen!

Hoe en tot wanneer kan ik mijn kleurplaat inleveren?
Lever de kleurplaten binnen 14 dagen na de informatieavond weer in. Dus stel dat uw informatieavond op 26 juni is gehouden, lever de kleurplaat dan uiterlijk 10 juli in. Maak een foto of scan de kleurplaat in en mail dit naar actie@slaappunt.nl. Opsturen mag ook, het adres is: Slaappunt, Joseph Van Instraat 27, 2500 Lier België. Doe je best!

Hoe worden winnaars bekend gemaakt?
Uit alle inzenders van de maand waarin uw informatieavond werd gehouden wordt één winnaar getrokken. Via de website www.slaappunt.nl wordt de winnaar bekend gemaakt, op de derde maandag van de maand na uw informatieavond. Dus stel uw informatieavond is op 26 juni, dan kunt u op maandag 17 juli op de website zien of u de winnaar van de maand juni bent. Per maand is één juniorpakket beschikbaar. Natuurlijk bellen of mailen we je ook even als je de winnaar bent!

In welke periode is de actie geldig?
De actie is geldig voor informatieavonden die gehouden worden in de maanden juni t/m december 2017. Boek dus snel een informatieavond!

Wat kan ik winnen?
Elke maand kunt u een volledig kasjmier juniorpakket ter waarde van € 765,- winnen. Het pakket is inclusief een onderdeken 90x200cm, kussen kasjmier 55x65cm en 4-seizoens kasjmier bovendeken 140x220cm.

Voor wie is de actie interessant?
Voor alle kinderen: van baby’s, tot pubers en (jong)volwassenen. Alle thuiswonende kinderen in gezinnen waar een informatieavond is gehouden, kunnen de kleurplaat inleveren en doen mee!

Wat als ik tijdens de informatieavond al een pakket heb gekocht?
Als u al een juniorpakket op de informatieavond hebt aangeschaft, kunt u kiezen om nog een tweede pakket gratis te ontvangen of om het aankoopbedrag per bankoverboeking retour te ontvangen. Heeft u een goedkoper juniorpakket (bijv. met Merinos wol t.w.v. € 500,-) aangeschaft, dan ontvangt u het aankoopbedrag retour en voor het restant ontvangt u een waardebon voor Slaappunt producten.

Ik heb gewonnen, en nu?
Een slaapadviseur neemt contact met je op en komt het pakket brengen. We zouden het leuk vinden als je op de foto gaat!

Een informatieavond van Slaappunt bij u thuis?

  • U zorgt voor 4 nieuwe gasten.
  • U ontvangt een waardebon van minimaal €200 die kan oplopen tot €370.
  • Uzelf en uw gasten hebben géén enkele koopverplichting.

Een gezellige informatieavond over gezond en heerlijk slapen.
Géén koopavond of –party. Lees hier meer over deze avond.

Boek een informatieavond

Een greep uit onze collectie

Bekijk al onze producten
Slaappunt